Post by sterlebibarsoa on Mar 9, 2022 4:54:37 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ The School - White Day ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The School - White Day IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک نقاط زیادی ▞▞▞
▞▞▞ The School - White Day 2022 version ▞▞▞
نمیشه بازی رو باز کرد
تاریخ و بازی فوق العاده ای دارد
عالی...........
من هرگز بازیای نداشتم که پس از نصب بازی، نیاز به دانلود این همه «منابع» اضافی داشته باشد. 51 منبع؟ مثل اینکه منتظر دانلود یک بازی ایکس باکس باشید!
بازی خوبیه 😷👊
عشق
The School - White Day Adventure bsd
بازی خوب
وای! بهترین بازی ترسناک اما من می خواهم وضوح و تنظیمات گرافیکی را تغییر دهم ... گرافیک های تار و پیکسلی را دوست ندارم ... همچنین نمی توانم وارد حساب کاربری Play Games خود شوم. به روز رسانی آن را برطرف کنید: اکنون داریم صحبت می کنیم! ادغام بازی های Google Play بازگشته است!
بازی دارای اشکالات بسیار زیادی است و هزینه آن بسیار بالاست. نمی توان از سطح درخت ارواح عبور کرد. من بازپرداخت خود را دریافت خواهم کرد.
خیلی ترسناک
بازی خوب است اما زمانی که سعی کنید گاوصندوق را باز کنید به دلایلی به شما اجازه نمی دهد بنابراین اگر بتوانید آن را اصلاح کنید یک بازی 5 ستاره خواهد بود.
این بازی را خیلی دوست داشتم دوباره خریدم و عملکرد بهتری دارد و باگ های کمتری در این بازی دارد
خیلی ممنون بابت رفع این مشکل 🙏
من این بازی رو دوست دارم چون ترسناکش خیلی عالیه.😼
افسانه ها
واقعا بازی خوبیه
چرا شما حشره درخت ارواح را دوست ندارید؟
بچه ها می توانید بازی را کمی خنک تر کنید و لباس های بیشتری اضافه کنید... یا می توانید آن را مانند رزیدنت اویل بسازید.
بهترین
پس از باز کردن مقدمه در صفحه اصلی، هیچ چیز کار نمی کند. تلاش برای کلیک بر روی شروع یک بازی جدید یا تنظیمات یا هر چیز دیگری پاسخی نمی دهد.
نمی توانم منابع دانلود را پشت سر بگذارم، فقط آن را بارها و بارها انجام می دهد
بهترین بازی ترسناک اندروید با گرافیک شگفت انگیز و خط داستانی 690 دلاری ارزشش را دارد ❤️😍😍 فقط 4 کلمه برای این بازی "I love this game" این بازی ترکیبی از بازی عاشقانه و ترسناک است که به معنای واقعی کلمه شگفت انگیز است I'm in love با گرافیکش
بازی عالی، بعضی ها در مورد بررسی داده ها اغراق می کنند، فقط چند ثانیه طول می کشد، پس از نصب باید محتوا را دانلود کنید که واضح است، اما بعد از آن اصلاً مشکلی وجود ندارد.
ممنون از فروش<3
The School - White Day Kalandjátékok rois
ویرایش به بررسی قبلی: من در دستگاه قدیمیتری با اتصال اینترنت پایدار دانلود کردم. حدود یک ساعت طول کشید اما بازی به زیبایی ترجمه می شود. همانطور که در بررسی قبلی گفته شد، هنوز طرفدار اتصال شبکه برای شروع نیست. من دلیل آن را میدانم، اما از آنجایی که قصد داشتم این را در سفرهای ماشینی بازی کنم - و غیره - وقتی وایفای در دسترس نیست یک جور مشکل است و روشن کردن هات اسپات فقط برای خاموش کردن آن کمی پیچیده به نظر میرسد. به طور کلی، نسخه موبایل شایسته 4 است.
گرافیک بازی خوبش خوبه و کم کم لذت میبرم. خوب پول خرج کن
لطفاً پس از اولین تأیید کاربر، بازی را آفلاین کنید. پس از خرید این بازی بسیار هیجان زده شدم تا متوجه شدم که هر بار که آن را باز می کنیم به تأیید کاربر نیاز دارد. پس از اولین تأیید کاربر، بازی را آفلاین کنید.
این بهترین بازی ترسناک برای من است که تا به حال بازی خوبی انجام داده ام
بازی گرافیک بدی داره با این قیمت موتورش خیلی بد هست و خیلی عقب میمونه حتی به صورت رایگان هم این بازی خوب نیست.
وقتی می خواهید درخت را بکشید، مشکل بازی ایجاد می شود.
صداهای ژاپنی را اضافه کنید
بازی زیبا، پر از زندگی و انرژی. من پاهای این بازی را از بین می برم.
Shootero – Space Shooting Attack 2021 ஆர்கேட் jigv
سکسی
به روز رسانی بیشتر یا چیزی دیگر
این بازی شگفت انگیز است! گرافیک، کنترل، داستان، همه چیز عالی است. صدا عالی است و تنظیمات زیادی برای تنظیم گیم پلی به دلخواه شما وجود دارد. تنظیمات گرافیکی برای اجرای روان بازی بر روی هر دستگاهی وجود دارد. پازل ها واقعا سخت هستند. تنها نقطه ضعف این بازی این است که هر بار که آن را باز می کنید به اینترنت نیاز دارید تا بازی بتواند اطلاعات کاربر را تأیید کند. باید گزینه ای برای ذخیره داده ها در دستگاه برای بازی آفلاین داشته باشد، نه صرفاً ذخیره ابری. لطفا آن را اضافه کنید!
بازی عالی و ترسناک
خوب، فقط این است که گاهی اوقات شما نیاز به بررسی اینترنت دارید (برای مثال برای باز کردن دفتر مدیر)
جنسین ایمپک
این بازی روی کنسول را دوست دارم و نسخه موبایل آن بسیار خوب است