Post by sterlebibarsoa on Mar 9, 2022 4:45:13 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ جنگ تاکتیکی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ جنگ تاکتیکی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب کریستال های نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ جنگ تاکتیکی 2022 version ▞▞▞
واقعا بازی خوبی بود اما حیف که ادامه نداره
من واقعا از بازی لذت می برم به جز اینکه نمی توان از سطح 8 گذشت. مدتی است که بازی می کنم و هر کاری انجام می دهم گیر کرده ام. بازی آرزو ارتقاهای بیشتری را در آشیانه ارائه کرد.
اگر برای ماموریتها دستمزد بیشتری دریافت میکنید، کار خیلی آسانی است. لذت بخش است، کمی تند و تیز. که آن را جالب نگه می دارد. NBot خیلی آسان، نه خیلی سخت.
خوب است اما احساس می کنم کمی سخت است. زندگی خیلی کم است و همان دشمنان و ماشین ها هستند یا نه، اما این بازی پتانسیل دارد. پس ادامه بده🙌
Taktiskt krig: Tower Defense spel Strategi ggau
این بازی مزخرف است وهک می کند
همانطور که در توضیحات گفته شد "امواج بی شماری" وجود ندارد. شکست دادن کل این بازی بسیار آسان است و سپس پول شما بی ارزش است. من این بازی را خیلی بهتر می خواهم اگر در واقع یک حالت بی پایان وجود داشته باشد! لطفا این بازی را آپدیت کنید من می خواهم بیشتر بازی کنم و برای آن پول می دهم!
برای یک بازی دفاع از برج بسیار مناسب است. گرفتن 3 ستاره کامل در چند سطح اخیر چالش برانگیز است، اما دست یافتنی است. سطوح بیشتر و/یا ارتقاء و افزودن برج ها می تواند مورد استقبال قرار گیرد. شاید چیزی برای توسعه دهندگان باشد که در مورد آن فکر کنند یا شاید به دنباله ای از این بازی اضافه کنند. حتما توصیه می شود
خوب.. بد است که فقط 20 سطح دارد. توانست به سرعت به این فکر کند که ممکن است بیشتر باشد. اما بعد از اینکه همه چیز را 3 ستاره کردید، کار دیگری برای انجام دادن وجود ندارد.
جالب بود، اما سطح سه به معنای واقعی کلمه غیرممکن است! شما نمی توانید ون ها را با مسلسل شکست دهید! و توپ 200 است! من عاشق بازی هستم، اما شاید کمی قیمت ها را روی برج ها کاهش دهیم؟
عالی دوستش دارم
یک بازی عالی دفاع از برج که شایسته امتیاز 5* است، اما فقط 20 سطح دارد که حداکثر یک هفته طول می کشد تا به پایان برسد. یک گزینه بازی بی نهایت در اینجا به شدت مورد نیاز است.
ارتقاء سلاح فقط برای سطوح پایین تر خوب است. اگر به سطح بالاتری برسید علیرغم ارتقاهای طاقت فرسا به راحتی شکست می خورید
هر بار که شکست می خورید مجبور به تماشای تبلیغات و راه اندازی مجدد آن هستید. تا زمانی که سلاح مناسب را در جای مناسب نداشته باشید، نمی توانید برنده شوید. همیشه باید 20 بار در همان سطح بازی کنید تا 2 ستاره و حتی با YouTube کمک کند که باز هم ببازید. من نمی خواهم برای حذف تبلیغات هزینه ای بپردازم. اکثر مردم این کار را نمی کنند. این فقط یک بازی است و هدر دادن پول است. وقتی باید ویدیوهای یوتیوب را تماشا کنید که چگونه به معنای واقعی کلمه یک قطعه از تجهیزات را تغییر دهید تا موفق شوید، مشکلی وجود دارد.
بازی خوب است اما نیاز به تعادل جدی دارد، من به طور کامل برج های برجک خود را به حداکثر رساندم اما نمی توانم سطح 5 را پشت سر بگذارم، پول اولیه کافی برای ارتقاء برجک از سطح 2 وجود ندارد تا کامیون ها در راند 3/4 بیایند و شما از دست دادن الان حدود یک هفته است که تلاش می کنم و منصرف شدم. شاید بعد از چند آپدیت دوباره نصب بشه ولی تا اون موقع.......
خیلی سخته مرحله ۹به بعد نمیره
برج ها بسیار گران هستند، شما با آن به اندازه کافی شروع نمی کنید و دشمنان آنقدر به شما برای موفقیت نمی دهند
بازی خیلی خوبیه.فقط از مرحله ی 3 به بعد سخت میشه.ولی اگه فکر میکنین باهوش هستید این بازی رو دان کنید.امیر هستم از لندن
Taktischer Krieg: Tower Defense Spiel Strategie lvy
ای کاش چیزهایی مانند تار یک تایمر داشتند و میتوانستید نقشه را بیشتر از چیزهای روی صفحه حرکت دهید. (نمی توانم برجی را در جایی که به راحتی نیاز دارم قرار دهم، با چیزهایی مانند دکمه توقف بازی در راه). بعلاوه، چرا به دادن دلار در بازی ادامه دهید، در حالی که چیز دیگری برای خرید یا ارتقاء وجود ندارد؟ (مثل کنترل بیشتر برجها، فقط در یک جهت یا چرخش یا شلیک سریعتر «اما ضعیفتر» در فواصل کوتاه؟) Lvl 20 تکمیل شد، ای کاش lvlها یا ارتقاهای بیشتری وجود داشت. (یا وجود دارند؟)
نمی توان از سطح 20 گذشت. بدون خرج کردن پول 💰 🤑.
عالی است اما میتوانست با سطوح بیشتری این کار را انجام دهد
عاشق بازی کاش سطوح بیشتری وجود داشت
بنظرم بازی خوبی بود در سبک دفاع از قلعه. مراحلشم بجا بود یعنی بیشتر از بیست مرحله فقط نمیکرد هر مرحلشم کلی وقت میبرد تا تموم بشه. چهار ستاره میدم
awiliiyee in baaziii
عالی بود
بازی بسیار محکم با این حال، برای به پایان رساندن یک ماموریت جدید، باید خیلی کار کنید. ولی بازی خوبیه
کار راه اندازه
بازی فوق العاده گرافیک رنگارنگ ساده، مکانیک هوشمندانه و بسیار چالش برانگیز. خیلی دوست داشتم که فقط 89p برای حذف تبلیغات پرداخت کرد و سپس توانست همه چیزهای دیگر را فقط با کار سخت و تکرار سطوح برای به دست آوردن پول نقد باز کند، که نفس تازه ای است زیرا برای برنده شدن هزینه ای ندارد. یک ستاره را از دست می دهد زیرا تا سطح 14 بازی خیلی سخت می شود و نمی توانم تصور کنم که وقتی 20 سطح وجود دارد چقدر سخت می شود. عالی باشید تا بتوانید سختی را تنظیم کنید و سلاح ها و ارتقاءهای بیشتری را در آشیانه خریداری کنید.
این بازی بسیار سرگرم کننده است. از بازی کردنش خیلی لذت بردم تنها دلیلی که من به جای 5 4* دادم این است که باید محتوای بیشتری وجود داشته باشد و فقط 20 سطح و 3 برج حمله وجود دارد. اما این بسیار سرگرم کننده است و من از این بازی لذت می برم و من حدود 2 روز استراحت و بازی برای باز کردن قفل همه چیز و 3 * تمام 20 سطح به طول انجامید.
بازی سرگرم کننده برای 4 سطح و سپس آن را بیش از حد دشوار می شود. انتظار نداشتم چنین بازی ای به زمان و استراتژی زیادی نیاز داشته باشد. فقط می خواهم به چیزهایی شلیک کنم در اندازه بزرگ، تبلیغات حداقل است. 1 هفته بعد: سطوح را دوباره پخش کنید تا سکه اضافی به دست آورید تا تمام ارتقاهای خود را به حداکثر برسانید، حدود lvl 12 بسیار دشوار می شود
Tactical War: Tower Defense Game Strategy akzj
بازی سرگرم کننده و چالش برانگیز که التماس به به روز رسانی با محتوای اضافی شده است. سه ستاره در هر سطح آسان است و هر ارتقا را تنها در چند ساعت باز می کند. بازی خوبی است که فقط به چیزهای بیشتری نیاز دارد.
خوبه ولی خیلی کوتاهه فقط 20 سطح بعد از یک هفته باعث unistall شدن می شود. خوبه ولی خیلی کوتاهه
خوب است، اما به نوعی ناامید کننده است؟ همانطور که انتظار می رود هزاران تبلیغات وجود دارد، اما در یک بازی خوش ساخت خوب است. من حدود یک ماه وقت گذاشتم که این بازی را در برخی از مکانهای اوقات فراغت که داشتم، و پاداش به پایان رساندن سطح نهایی را انجام دادم؟ یک تبلیغ دیگر بدون واحد نهایی ویژه، بدون "تبریک بابت شکست بازی!" فقط آگهی. از نو.
تعادل خوبی بین گیم پلی و تبلیغات ایجاد می کند - اگر چیزی به نفع بازی باشد. اولین برنامه ای که چند وقت پیش نصب کردم و مدت کوتاهی بعد آن را حذف نکردم زیرا به جای سود، روی بازی تمرکز می کند. در ابتدا در مورد گرفتن 3 ستاره در تمام سطوح نگران نباشید زیرا تجهیزات خود را ارتقا خواهید داد (بدون نیاز به پول واقعی).
خیلی مهیج
این یکی برای کسانی است که دوست ندارند ساعت ها بازی های موبایلی انجام دهند بلکه برای 15 20 دقیقه سرگرمی و شارژ مجدد خود را دوست دارند. بازی به اندازه کافی چالش برانگیز است و برای مدتی بسیار سرگرم کننده است. با این حال، می تواند از نظر زمان و چگونگی ارتقاء سلاح ها و در دسترس قرار گرفتن آنها بهبود یابد. همچنین کمی خیلی کوتاه اما با این وجود عالی است.
بازیه مسخره ایه
خیلی عالی هست بازی آف لاین هستش فقط حیف که 20 مرحله بیشتر نیست وآپدیت نمیده به هر حال از سازندش ممنونم که بنده با سن بالا از این بازی لذت بردم
بازی عالی، ای کاش سطوح بیشتری وجود داشت
خیلی خوب بود ولی یه ایرادهایی داره ممنون از سازنده اش
اگر سطوح بیشتری داشت خوب بود.
به طور خلاصه: این بازی را دانلود نکنید. بازی عالی است اما شما در سطح 5 گیر می کنید. یعنی به سختی بازی می کنید قبل از اینکه صعب العبور شود! طراحی آشغال توسط احمق هایی که آنقدر حریص هستند که به مردم اجازه بازی رایگان را نمی دهند.
بازی خوبی است، اما فقط 30 سطح دارد، پس وقتی تمام آنها را انجام دادید. امیدواریم سطوح و ویژگی های بیشتری منتشر شود.
بازی خوب. تنها مشکل هزینه برج / آسیب برج / پرداخت هزینه شکست دشمنان است. آخرین سطح را بازی کرد، تمام موانع محیطی را از بین برد، هنوز برج/پول کافی برای 3 ستاره شدن سطح نداشت. توصیه: یک برج معدنی با قیمت 200 تا 1 دلار در هر ثانیه داشته باشید. به انعطاف پذیری بیشتر اجازه می دهد
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Éducatif qbjw
نصب نکنید ضرر می کنید
این بازی بسیار منحصر به فرد است که شما باید زمین های اطراف خود را نابود کنید تا برج های بیشتری قرار دهید، اما یک مشکل وجود دارد، نه تخریب زمین برای قرار دادن برج های بیشتر، این واقعیت است که شما باید برای دریافت ارتقاء برای باز کردن قفل برج های بیشتر، GRIND کنید. ارتقاء برج این واقعیت که شما مجبور هستید برای دریافت بهروزرسانیهای مورد نیاز خود را آسیاب کنید، احمقانه است. شاید اگر مجبور بودید به جای خرید کل برج، فقط برای خرید امتیازات کوچک پول خرج کنید، این بازی حداقل 4 ستاره می گرفت.
مرخرف